www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize
Formulare SARS-CoV-2
Donarea de plasma salveaza vieti
Persoanele care s-au vindecat de infecția cu SARS-CoV-2 au dezvoltat anticorpi față de acest virus. Anticorpii se găsesc în plasma acestor persoane, ce poate fi utilizată pentru tratarea altor pacienți infectați cu SARS-CoV-2, aflați în stare gravă.

Testarea anticorpilor IgG SARS-CoV-2 este esențială pentru donarea de plasmă! 

Plasma este componenta lichidă a sângelui și este formată în principal din apă, proteine și anticorpi care ajută organismul să funcționeze.

Ai fost infectat cu SARS-CoV-2? Lupta prin care ai trecut te-a făcut mai puternic, iar plasma din sângele tău poate oferi o șansă de vindecare și altor pacienți infectați.

Plasma este bogată în anticorpi și poate fi utilizată ca tratament pentru alți bolnavi, deoarece anticorpii intervin în procesul de replicare a virusului în organism și îl distrug. Astfel, există posibilitatea de însănătoșire mai rapidă a pacienților infectați.

Tratamentul cu plasmă este utilizat de mult timp, fiind eficient în vindecarea a numeroase afecțiuni. Autoritățile medicale încurajează această soluție de tratament ce și-a dovedit eficacitatea în salvarea de vieți omenești.


Fă primul pas: testează nivelul de anticorpi IgG SARS-CoV-2 în laboratorele Medcenter!

Testele pentru determinarea anticorpilor SARS-CoV-2 de tip IgG disponibile în portofoliul de servicii Medcenter prezintă specificitate 100%. Nu a a fost detectată nicio interferență (reactivitate încrucișată) cu alte virusuri respiratorii și nici cu alte coronavirusuri comune prezente la populația sănătoasă.

Împreună luptăm pentru sănătate!

În numai 8 zile de la infectare, testul ORTHO Anti-SARS-CoV-2 IgG depistează prezența anticorpilor de tip IgG în sângele pacienților. Această metodă este foarte utilă pentru evaluarea concentrației de anticorpi în cazul persoanelor care doresc să doneze plasmă.

Donarea plasmei din sânge este un procedeu sigur, ce ajută la salvarea de vieți omenești. Aceasta poate fi transfuzată unui pacient care se luptă cu infecția sau poate fi folosită pentru obținerea unor imunoglobuline concentrate (produse derivate din plasmă umană).
 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului