www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Medcenter susține importanța unei educații alimentare corecte pentru sănătatea copiilor!

În ultimii zece ani, numărul copiilor cu probleme de greutate s-a dublat, situând România pe locul al doilea în rândul țărilor cu obezitate infantilă din Europa. O alimentație sănătoasă și echilibrată este cheia sănătații copilului de azi și a adultului de mâine. Fiecare caz prezentat în emisiunea “Cei 7 ani de masă”, difuzată pe Național TV, a beneficiat de susținerea Medcenter, prin efectuarea unui panel de analize de sânge recomandat în cazul copiilor cu probleme de greutate, dar și a unor investigații medicale, ce au fost realizate de medicii noștri specialiști, în clinicile Medcenter din București.

Infertilitatea, o problemă din ce în ce mai frecventă în rândul femeilor din România!

Pentru a-și îndeplini una dintre cele mai mari dorințe ale sale - aceea de a avea un copil, emisiunea "Iubește-te așa cum ești" o duce pe Mădălina în Clinica Medcenter pentru a primi ajutor specializat.

Ionuț Atodiresei apelează la serviciile Medcenter!

Ionuț "Pitbull" Atodiresei și soția lui își doresc foarte mult un copil. Pentru a fi cât mai bine informați și pregătiți pentru acest moment special din viața lor, au venit la Medcenter. În clincă au beneficiat de sfaturile medicilor noștri și și-au făcut toate analizele recomandate.

46 din 10

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului