www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize
Medcenter oferă de peste 20 de ani analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter.
Ne dedicăm pentru a reda sănătatea pacienților noștri și te invităm să faci parte din echipa noastră!

Alătură-te echipei Medcenter!

Medcenter s-a impus, în timp, drept unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale clinice şi de laborator din România.
Prioritatea noastră o reprezintă grija faţă de pacient, beneficiarul serviciilor oferite de Medcenter.

Echipa laboratorului de analize medicale Medcenter Ne diferențiem prin promptitudine, echipamente de ultimă generație, o rețea națională de 5 laboratoare de analize medicale și, mai presus de toate, prin echipa noastră de peste 800 de profesioniști.

Pentru că oamenii sunt cea mai valoroasă resursă a unei companii, investim periodic în programe de training astfel încât personalul Medcenter să fie în permanență la curent cu toate inovațiile din domeniul medical.

Prețuim dedicarea și loialitatea în aceeași măsură în care apreciem competența și aptitudinele profesionale. Astfel, Medcenter susține în permanență dezvoltarea profesională a membrilor echipei sale și investește în cei care dau dovadă de profesionalism și inovație. 

În politica noastră de recrutare, ne concentrăm pe identificarea și atragerea celor mai talentați profesioniști din domeniul medical. Căutăm oameni cu inițiativă, pasionați de activitatea lor și dornici să se dezvolte profesional, într-un mediu dinamic și prietenos.

Dacă dorești să îți construiești o carieră alături de Medcenter, fie în cadrul echipei administrative și de suport, fie în cadrul echipei medicale, te invităm să ne trimiți aplicația ta la adresa contact@medcenter.ro! Colegii noștri de la departamentul de Resurse Umane vor analiza profilul fiecărui candidat și te vor contacta dacă avem disponibil un post care ți se potrivește!

Te-am convins să faci parte din echipa Medcenter? Iată care sunt beneficiile tale:

Alatura-te echipei medicale Medcenter
  • Mediu de lucru plăcut în cadrul echipei Medcenter, pentru a oferi pacienților servicii medicale la cele mai înalte standarde;
  • Posibilitatea de dezvoltare profesională continuă, prin acces la programe personalizate de instruire permanentă în cadrul Centrului de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie Medcenter;
  • Oportunitatea de a construi o carieră pe termen lung într-o companie de încredere, cu o tradiție de peste 20 de ani pe piața serviciilor medicale din România;
  • Accesul la aparatură tehnică ultramodernă pentru analize medicale de laborator;
  • Echipamente medicale de cea mai bună calitate;
  • Mediu de lucru profesionist, cu o echipă tânără și entuziastă.

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Instagram Downloader
Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului