www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Centrul de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie Medcenter 

Simpozion medical la Centrul de Excelenta MedcenterÎn viziunea Medcenter, perfecționarea continuă este cheia succesului în medicină. De aceea, Medcenter a introdus în România un nou concept pe piața serviciilor medicale: Centrul de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie, care alături de Laboratorul Central Medcenter reunește, sub aceeași emblemă, principii precum educație, cercetare și diagnostic.
 
Centrul de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie funcționează în cadul sediului Laboratorului Central Medcenter
 
Această instituție este responsabilă cu instruirea permanentă a cadrelor medicale, atât din laborator, cât și din ambulatoriu de specialitate - asistenți, biologi, chimiști și medici.
 
Centrul de Excelență Medcenter oferă un plus de instruire tuturor cadrelor medicale din țară, care sunt așteptate cu drag la fiecare simpozion Medcenter.


Centrul de Excelență Medcenter a fost înființat în anul 2011 și pe parcursul acestor ani a găzduit: Metode de diagnostic și supraveghere a leziunilor cervicale precanceroase

  • cursuri și seminarii ale Facultății de Medicină Titu Maiorescu;
  • lucrări și articole științifice semnate de Conf. Dr. Mugurel Rusu și Conf. Dr. Florinel Pop; 
  • simpozioane științifice cu diferite teme dedicate medicilor;
  • cursuri cu atestare internațională pentru medicii rezidenți;
  • cursuri pentru asistente medicale.
Amfiteatrul în care se desfășoară simpozioanele medicale are o capacitate de peste 140 locuri și este dotat cu:         
  • aparatură de proiecție;
  • patru monitoare LCD, situate în puncte diferite, pentru a asigura o bună vizibilitate;                                                                           Noutati in ginecologie
  • sistem de amplificare;
  • ecran de proiecție.
Toate simpozioanele medicale dedicate specialiștilor din domeniul sănătățisunt creditate de Colegiul Medicilor cu puncte EMC, iar coordonatorii de program și speakerii sunt personalități cunoscute și apreciate în lumea medicală. 

La aceste simpozioane Medcenter se dezbat periodic subiecte de interes și noutăți medicale, sesiunile sunt interactive, iar la final, toți participanții primesc certificate de participare.

 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului