www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

COVID-19: Analize medicale și pachete promoționale

În cadrul rețelei de laboratoare și centre medicale Medcenter poți beneficia de o gamă variată de analize medicale și pachete promoționale, atât pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, cât și pentru monitorizarea stării tale de sănătate după recuperarea în urma COVID-19. Află acum ce ofertă ți se potrivește!

Teste medicale de laborator

Vrei să afli dacă în prezent suferi de o infecție activă cu virusul SARS-CoV-2?
Este recomandat să efectuezi testul Antigen SARS-CoV-2. Proba se recoltează din secreție nazo-faringiană, iar rezultatul testului calitativ se eliberează foarte rapid.

Vrei să afli dacă ai fost expus la virusul SARS-CoV-2 și sistemul tău imunitar a produs anticorpi?
Oferta noastră include două teste medicale pentru depistarea anticorpilor. Proba pentru testul Anticorpi IgG SARS-CoV-2 sau cea pentru testul Anticorpi Total SARS-CoV-2 se recoltează din sânge și detectează anticorpii produși ca răspuns la boala COVID-19.

Ai simptome comune atât gripei, cât și infecției COVID-19?
Efectuezi un singur test cu recoltare din secreție nazo-faringiană și poți afla dacă ai gripă sau COVID-19! Cu ajutorul noului Test COMBO (SARS CoV-2 și Influenza A+B) se obține un diagnostic diferențial eficient și rapid între cele două tipuri de infecții, ce pot avea manifestări similare.

Pachete monitorizare post-COVID-19

Ai fost infectat cu virusul SARS-CoV-2? Este foarte important să afli dacă în urma recuperării sănătatea ta a avut de suferit.

Am conceput trei pachete de monitorizare post COVID-19, ce conțin analize de laborator și investigații medicale:

Pachete testare COVID-19 la domiciliu (București)

Pentru că știm cât de importantă e sănătatea, în contextul pandemiei actuale, Medcenter vine în întâmpinarea nevoilor tale cu pachete personalizate de recoltare la domiciliu:
  • Pachetul pentru detecție Antigen SARS-CoV-2 se recomandă în cazul apariției unor semne specifice din tabloul simptomatologic COVID-19 sau în urma contactului cu o persoană confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2. 
  • Pachetul COMBO (SARS-CoV-2 vs. Gripă) se recomandă în cazul apariției unor semne comune, specifice atât simptomatologiei SARS-CoV-2, cât și gripei. 
  • Pachetul complet de Antigen și Anticorpi SARS-CoV-2 se recomandă în caz de suspiciune de contactare a infecției cu SARS-CoV-2 cu minimum 5-10 zile în urmă.
Ne adaptăm nevoilor medicale ale pacienților, de aceea oferim și pachete personalizate. Contactează-ne la numărul 031 403 20 30, discută cu colegii noștri și împreună optați pentru pachetul care ți se potrivește.

Ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale!
 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului