www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Analize medicale de laborator
și clinici medicale

Call Center GRATUIT
0800 800 599
Luni - Vineri 8:00 - 20:00
PROGRAMARE ONLINE

Cu noul website, totul devine mai simplu!

Pentru că știm că aveți nevoi tot mai complexe, care trebuie rezolvate rapid, lansăm noul site Medcenter pentru a veni în ajutorul vostru!

Informatii medicale MedcenterAcum, pe site-ul Medcenter puteți găsi o interfață mult mai prietenoasă, mai intuitivă și mai simplă. Cele mai noi promoții, cele mai interesante informații medicale și chiar programările online, toate sunt acum la un click distanță!

Considerăm că această nouă imagine Medcenter, mai prietenoasă și mai aproape de voi, stă la baza valorilor noastre: grijă, eficiență, transparență și profesionalism.

Pentru că știm că timpul vostru este prețios, vă oferim rezultate exacte pentru un diagnostic corect, rapid și precis. Acum puteți avea acces la rezultatele analizelor medicale realizate la Medcenter în timp real, imediat după ce au fost eliberate de laborator.

Pagina promotii MedcenterNu este necesar să vă deplasați la punctul de recoltare pentru a solicita buletinul de analize, pe care îl puteți descărca chiar de pe www.medcenter.ro!

Vizualizarea analizelor se poate realiza pe platforma noastră online, iar confidențialitatea datelor voastre este asigurată.

Toate aceste facilități se află acum la un click distanță! Trebuie doar să vă creați rapid un cont online, pentru a putea vizualiza atât rezultatele analizelor recente, cât și istoricul vostru medical.

Pentru că sănătatea voastră și a celor dragi este importantă pentru noi!

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului