www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Analize medicale de laborator
și clinici medicale

Call Center GRATUIT
0800 800 599
Luni - Vineri 8:00 - 20:00
PROGRAMARE ONLINE

Montare cercei pentru copii!

Cerceii reprezintă un simbol al feminității, fiind primele bijuterii din viața copiilor. Cu siguranță, orice mămică de fetiță își dorește să găsească perechea perfectă de cercei pentru micuța sa: să fie veseli, finuți și să aibă dimensiunea potrivită.

Acum, la clinica Medcenter Berceni din București, vă punem la dispoziție serviciul de montare cercei pentru copii. Cerceii sunt sterili, confecționați dintr-un material hipoalergenic și dispun de certificat de garanție.

Serviciul include atât găurirea urechilor, cât și perechea de cercei. Asistentele medicale au experiență în piercing și respectă toate regulile de sterilizare și procedurile de siguranță pentru un montaj rapid și cât mai puțin dureros pentru copil.

Dacă îți dorești să îi oferi fetiței tale prima bijuterie, un cadou de suflet, pe care îl va purta și în anii ce vor urma, vă așteptăm cu drag în clinica noastră!

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta GRATUIT la numărul de Call Center 0800 800 599 sau vă puteți adresa personalului de la recepția clinicii.
 

 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului