www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize
99Lei

Preț întreg: 160 Lei

Promoție test COMBO (virus gripal Influenza A+B și Sars CoV2)

Oferta este valabilă până la data de 01 ianuarie 1970

Elimină orice incertitudine! Află printr-un test rapid, dacă ai fost infectat cu virusl gripal Influenza A+B, cu virusul Sars CoV2, sau cu ambele! 


Cu ajutorul Testului COMBO (SARS CoV2 și Influenza A+B) se obține un diagnostic diferențiat, eficient și rapid între cele două tipuri de infecții, ce pot avea manifestări similare. Cu alte cuvinte, vei ști dacă ești infectat cu virusul Sars CoV2, cu virusul gripal Influenza A+B sau cu ambele virusuri. 

Diagnosticarea corectă a tipului de virus este esențială pentru ca medicul să recomande un tratament adecvat. Având în vedere că infecțiile determinate de aceste virusuri se pot manifesta printr-o varietate de simptome asemănătoare, medicii susțin că este destul de dificil să poată fi făcută diferența între infecția cu virusurile gripale (Influenza A sau B) și cea cauzată de virusul SARS CoV2, fără o testare de laborator corespunzătoare. 

Pentru că înțelegem cât de important este un diagnostic corect și rapid pentru sănătate, mai ales în actualul context epidemiologic, venim în întâmpinarea ta cu un preț promoțional pentru testul COMBO. Acum, în clinicile Medcenter, până la data de 30  septembrie 2023, beneficiezi de prețul promoțional de doar 99 lei, la testul COMBO.   

Te așteptăm cu drag în centrele Medcenter, pentru a beneficia de reducerea de 40% la testul COMBO.

Pentru detalii suplimentare, contactează-ne la numărul de telefon 031 403 20 30 (apel cu tarif normal).

De asemenea, poți opta doar pentru testul rapid de detecție a virusului gripal, prin intermediul căruia este urmărit și identificat doar virusul gripal Influenza A+B. Află mai multe aici
 

Pentru un diagnostic de încredere - e vorba de sănătatea ta!

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului