www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Asistență medicală

Asistenții medicali au un rol esențial în îngrijiriea medicală a pacienților. Pentru a fi un bun asistent medical sunt necesare pe lângă pregătirea profesională și instruirea practică, o serie de calități, precum: altruism, empatie, spirit de observație, abilități de comunicare și nu numai.

Un asistent medical poate avea diverse și multiple responsabilități, de la administrarea unor medicamente, recoltarea de sânge, introducerea unui aparat intravenos, îngrijirea pacienților spitalizați sau redactarea prescripțiilor medicale ori a rapoartelor necesare conform specificațiilor medicului. O cerință foarte importantă este o atenție, deoarece în această profesie nu sunt permise greșeli.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de pregătire a celor ce lucrează în domeniul asistenței medicale, Medcenter a organizat mai multe cursuri și seminarii, împărțite pe două categorii: cursuri de dezvoltare personală și cursuri de pregătire medicală. 

Puteţi consulta lista simpozioanelor ce au avut loc sub egida
 Medcenter.
Evenimentele sunt afişate în ordine cronologică.

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului