www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Gastroenterologie

Gastroenterologia este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenția, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor tubului digestiv și al anexelor sale: afecțiuni gastrointestinale, hepatice, colecistice sau pancreatice.

Pentru creșterea acurateței diagnosticului și evaluarea stadiului de boală, consultul gastroenterologic este completat cu explorări funcționale digestive, endoscopice și imagistice. Gastroenterologia este o specialitate de interfață, ce se află în strânsă corelație cu chirurgia gastrointestinală, hepatică și bariatrică, radiologia şi histopatologia.

Noile posibilități de diagnostic și tratament în gastroenterologie au determinat apariția de subspecialități cum sunt hepatologia sau pancreatologia.

Datorită faptului că această specialitate medicală reprezintă un domeniu atât de vast, în cadrul simpozionului organizat de Medcenter, ne-am propus să atingem cât mai multe subiecte de interes cu ajutorul medicilor invitați, începând cu genetica moleculară și ajungând până la terapia biologică.

Puteţi consulta lista simpozioanelor ce au avut loc sub egida Medcenter.
Evenimentele sunt afişate în ordine cronologică.

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului