www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Anestezie și Terapie intensivă (ATI)

Ideea organizării acestor cursuri a pornit de la necesitatea medicilor rezidenti specializați în anestezie și terapie intensivă, precum și a medicilor cu alte specialități, dar care interacționează cu acest domeniu, de a fi la curent cu principalele informații de bază și tehnici utilizate în terapia intensivă, precum și de a afla noutăți despre procedurile ce se efectuează în alte țări.

Cursurile au avut loc într-un cadru organizat, la sediul Centrului de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie Medcenter, iar participanții au avut acces atât la informații teoretice, cât și la demonstrații practice. Cel mai apreciat aspect a fost împărtășirea numeroaselor experiențe profesionale pe care speakerii le-au avut în cursul anilor de practică în cadrul Spitalului Universitar Hadassah din Israel.

Fiecare curs a început cu o testare on-line a cunoștințelor inițiale ale medicilor și s-a încheiat cu o testare a cunoștințelor dobândite.

Datorită interesului provocat de cursul “Evaluare de bază și suport pentru terapia intensivă", s-au primit solicitări pentru repetarea acestui eveniment. Astfel, Medcenter a organizat trei cursuri în București și încă trei în Republica Moldova, la Chișinău, iar în prezent, ne propunem să organizăm un curs de follow up pentru acest curs.

Puteţi consulta mai jos lista simpozioanelor ce au avut loc sub egida Medcenter.
Evenimentele sunt afişate în ordine cronologică.

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului