www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize
Formulare SARS-CoV-2
TRIAJ EPIDEMIOLOGIC

Evaluare de bază și suport pentru terapia intensivă

Ne bucurăm să vă informăm că în perioada 16-18 octombrie 2015, la sediul Laboratorului Central și al Centrului de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie Medcenter, a avut loc cea de-a cincea ediție a cursului științific cu tema “Evaluare de bază și suport pentru terapia intensivă”.

La acest curs au participat atât medici rezidenți, cât și medici primari, cu specilizările ATI și Cardiologie, de la spitalele universitare clinice Floreasca, Universitar, Buftea și CF2.

Cursul a fost creditat de Colegiul Medicilor din România cu 10 puncte EMC, iar cursanții au avut ocazia să interacționeze în mod direct cu invitați de seamă din domeniul medical. La final, au primit diplome de participare din partea Spitalului Universitar Hadassah.

Principalele subiecte dezbătute în cadrul evenimentului au fost: "Obstrucționarea și managementul căilor respiratorii", "Transportul pacientului aflat în stare critică", "Ventilația mecanică", "Trauma severă" ș.a.

În urma acestui schimb de experiență, participanții au fost foarte încântați și ne-au mărturisit că își doresc organizarea unui curs avansat.

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului