www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Noutăți în ginecologie

Ne face mare plăcere să vă informăm că în luna octombrie 2016, Centrul de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie Medcenter a organizat la Focșani un nou simpozion medical cu tema ”Noutăți în ginecologie”.

Cu această ocazie, Medcenter a avut onoarea să îi aibă alături, în calitate de speakeri, pe Dr. Mioara Ionescu, Dr. Gabriela Raluca Ioan, Dr. Mirela Livadariu și Biolog Camelia Nică.

Printre temele dezbătute s-au regăsit următoarele: "Neoplazia cervicală intraepitelială (CIN3)", "Importanța testelor de diagnostic avansat în patologia oncologică" și "Importanța diagnosticului microbiologic al infecțiilor tractului genital feminin în contextul limitării fenomenului de rezistență la antibiotice".

Simpozionul a fost creditat de Colegiul Medicilor din România cu 5 puncte EMC, iar participanții au fost medici cu următoarele specialități: ginecologie, medicină de familie și anatomopatologie.

Program Simpozion: 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului