www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Sănătatea femeii: actualități și tendințe

La începutul lui martie 2018, o lună care este dedicată în totalitate femeilor,  în cadrul Centrului de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie, Medcenter a organizat un nou simpozion medical, abordând o tematică care a avut în prim plan sănătatea femeii.

Cu această ocazie,  am avut onoarea de a-i avea alături, în calitate de speakeri, pe Dr. Al Jashi Isam, Dr. Chirculescu Rodica, Dr. Andreescu Mihaela, Dr. Al Jashi Cristina Gladys și Asist. Univ. Dr. Natalia Pătrașcu.

Printre temele dezbătute în cadrul evenimentului “Sănătatea femeii: actualități și tendințe” s-au regăsit următoarele: "Noutăți și controverse în contracepție", "Trombocitopenia în sarcină", "Actualități în screeningul de col uterin" și "Sexualitatea în menopauză" .

Simpozionul a fost creditat de Colegiul Medicilor din România cu 9 puncte EMC, iar printre participanți s-au numărat ginecologi, neonatologi, medici de familie, anatomo-patologici, hematologi, cardiologi și chirurgi.

Program Simpozion: 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului